• Čeština
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Русский

Rozpoutá vášeň

Nakupte v e-shopu

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

BURNING TECHNOLOGY a.s.
IČO: 06007155
se sídlem Stupkova 952/18, 779 00 Olomouc – Nová Ulice

Kontaktní e-mail: info@burn-tech.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Dotazy a poptávka spolupráce

Na základě budoucího plnění smlouvy zpracováváme vaše jméno, e-mail, a případně i název firmy a telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy k našim produktům a obchodní spolupráci.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti zpracováváme následující údaje: jméno, e-mail, telefon a adresu , případně název firmy, IČO a DIČ, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let, nebo po dobu, kterou nám ukládá zákon.

Zaslání katalogu a obchodních sdělení do e-mailu

Na základě vašeho souhlasu zpracováváme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli do e-mailu poslat katalog a další užitečné informace. Tyto e-maily vám můžeme posílat také v případě, že jste u nás nakoupili – a to na základě oprávněného zájmu.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let.


Kdo údaje zpracovává

BURNING TECHNOLOGY a.s. (IČO 06007155, se sídlem Stupkova 952/18, 779 00 Olomouc – Nová Ulice) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Iveta Raždíková (IČO 66926173, se sídlem Bartošovice 418, 74254 Bartošovice) jako účetní.

Rhenus Logistics s.r.o. (IČO 48534412, se sídlem Nučice 369, 252 16 Nučice) jako dopravce.

Naši obchodní partneři – prodejci krbů a montážní a stavební firmy.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 26.4.2021.

© Burning Technology a.s. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Projekty EU >